Service

Vi på Svea Tryckluft är det självklara valet när det gäller tryckluftsservice och support. Vi är stolta att vara auktoriserade av Atlas Copco AB:s produkter.

Vi erbjuder även jourtjänst för våra avtalspartners.

Med tryckluftens alla fördelar så kan våra kunder vara väldigt mångsidiga och varierande. Allt från privatpersoner, målerier, bilverkstäder, sjukhus till tunga industrier.

Vi skräddarsyr våra underhållsplaner efter dina specifika produktionsbehov. Oavsett om du behöver enstaka servicebesök eller söker ett större, mer omfattande serviceavtal, är vårt mål att säkerställa att du får den mest pålitliga och effektiva tryggheten för din tryckluftförsörjning. Vi är också erfarna när det gäller reparationer och service för en rad olika tillverkare på marknaden, inte bara Atlas Copco.

Att följa ett regelbundet serviceschema för din tryckluftskompressor är avgörande för att säkerställa pålitlig drift och lång livslängd.

Genom att hålla kompressorn i optimalt skick minskar du driftstopp och produktionsavbrott, vilket i sin tur ökar effektiviteten och sparar pengar på lång sikt.

Med regelbunden service kan du upptäcka och åtgärda potentiella problem innan de blir allvarliga och dyrbara. Ett välskött serviceschema bidrar också till att bevara prestanda och energieffektivitet, samtidigt som du förlänger kompressorns livslängd och värnar för vår planet.

Med ett serviceavtal med oss på Svea Tryckluft får du ett välplanerat serviceschema och kan säkerställa smidig drift och maximal avkastning på din investering.

Kontakta oss så hjälper vi er med allt inom tryckluft!

Grundläggande Underhållsplan
Förebyggande Underhållsplan
Komplett underhållsplan

Detta är vår mest grundläggande nivå av underhållsplan och rekommenderas för dig som använder din kompressor på en daglig basis men där den inte spelar en central roll i din verksamhet och påverkan av driftstopp är hanterbar.

Vår grundläggande Underhållsplan är skräddarsydd för att ge dig trygghet och pålitlighet till ett överkomligt pris.

Vår förebyggande underhållsplan bygger vidare på den grundläggande och rekommenderas för dig där din kompressor spelar en viktig roll i din dagliga verksamhet och driftstopp kan medföra betydande produktionsbortfall eller påverkan på din verksamhet.

Med den Förebyggande Underhållsplanen får du inte bara en ökad driftsäkerhet utan också möjligheten att förlänga din kompressors prestanda. Detta skräddarsydda avtal är utformat för att minimera avbrott och maximera effektiviteten i din dagliga drift.

I detta avtal finns möjligheten till digital övervakning så att vi i realtid kan se varningar för att säkerställa att vi har rätt delar med oss vid eventuella driftstopp. 

Denna underhållsplan är vår mest omfattande och rekommenderas för dig som ser din kompressor som ett ovärderligt verktyg som absolut inte får stå stilla en längre stund om inte överhuvudtaget. 

Denna plan erbjuder inte bara kontinuerlig övervakning och förebyggande åtgärder utan också omedelbar respons vid eventuella indikationer på problem och vi strävar efter att säkerställa att din kompressor fungerar på sin optimala nivå.

Vår kompletta underhållsplan är utformad för att ge dig den ultimata tryggheten och säkerheten för att din kompressor alltid är i toppskick och att driftstopp minimeras till det absoluta minimum.

I detta avtal erbjuder vi även jour och inställningstid samt en garanti på att ni har luft inom 24 timmar.

Hur jobbar vi på Svea Tryckluft?

1. Kontakt

Ring oss eller använd formuläret nedan.
Berätta lite kort om vad du behöver hjälp med.
Använder ni formuläret kontaktar vi er inom 24 timmar, men oftast tidigare än så!

2. Kostnadsfri offert

När vi kommit i kontakt med varandra så bokar vi först in ett möte, antingen på plats hos er eller digitalt för att ge er en exakt offert.

Vanligtvis så har ni offerten hos er inom 48 timmar!

3. Samarbete

Jämför förslagen i lugn & ro, välj det förslag som passar er bäst.

Därefter bokar vi in ett datum efter era önskemål för själva utförandet.

Vi finns med er genom hela resan!

Vi erbjuder även serviceavtal med jour för dom flesta typer av tryckluftsanläggningar!